Heist de verrassing van het seizoensbegin bij de vrouwen: "Zolang het 0-0 is, maken we teams nerveus"

Karen Meeus en Lynn Senaeve zien nog verrassingen

Heist de verrassing van het seizoensbegin bij de vrouwen: "Zolang het 0-0 is, maken we teams nerveus"
Foto: © SC

Heist doet het verrassend goed in de Superleague van het vrouwenvoetbal. Na de puntendeling in en tegen Tienen werd ook gewonnen van OH Leuven. En zo staat Heist met 4 op 9 tussen de mensen. Wilskracht is het toverwoord.

Door Aernout Van Lindt

“We vechten echt elke match opnieuw voor elkaar”, geeft Lynn Senaeve aan. “We zullen vaak als de underdog gezien worden, maar dat is niet eens zo erg. Iedereen bij ons weet wel wat hij kan en niet kan.”

“Zolang het 0-0 is, kunnen we ploegen nerveus maken. Dat geeft stress bij de tegenpartij en we hebben de speelsters om te rekenen op een tegenaanval.”

Er gaan nog ploegen verschieten - Karen Meeus

Iets wat goalgetter Karen Meeus gerust wil beamen: “We gaan als groep op zoek naar drie punten. We willen de lijn doortrekken en trainen altijd ook voor 150%. We weten hoe we het moeten doen en waaraan we moeten werken.”

“Er gaan nog ploegen van ons verschieten, dat zeker. We beginnen als underdog, maar onze coach houdt daar wel van. Hij speelt een belangrijke rol in de manier waarop we spelen en gebruikt iedereen op de beste manier.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties