Reactie Hasi: "Charleroi begon met diepgang en engagement, wij helemaal niet"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 16 reacties
Hasi: "Charleroi begon met diepgang en engagement, wij helemaal niet"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht heeft er weer een moeilijke avond opzitten bij Charleroi (1-1). Besnik Hasi verweet het puntenverlies op Mambourg aan twee oorzaken.

Diederik Geypen in Charleroi

Paars-wit kwam voor de pauze allesbehalve uit de verf. "Charleroi speelde met veel engagement en diepgang. Wij helemaal niet. We lieten Ezekiel aan zijn lot over voorin", vond Hasi. "In de tweede helft schakelden we om naar 4-4-2 en was er dankzij Okaka wel présence."

Ik wil al mijn aanvallers aan boord houden. Ook Okaka

Veel fans fronsten de wenkbrauwen toen Okaka, stilaan de Brusselse publiekslieveling, vanop de bank startte. "Okaka komt van heel ver", verdedigde Hasi zijn strategie.

"Hij streed negentig minuten tegen Monaco en staat nu voor veel matchen. Ik wil al mijn aanvallers aan boord houden. Sylla is intussen drie weken out en ook met Suarez moeten we opletten."

Te veel spelers zaten niet in vorm

Voorts kwam het Europese treffen met Monaco enkele keren ter sprake op de persbabbel. "De match van donderdag zat duidelijk in de benen. Te veel spelers zaten vandaag niet in vorm. Maar dat is geen excuus."

"We hebben het hier altijd moeilijk, zeker na een Europese ontmoeting. Over negentig minuten bekeken is het 1-1-resultaat correct", besloot Hasi.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties