Reactie Odoi neemt het op voor Peeters: "De trainer staat niet op het veld, hé"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 1 reacties
Odoi neemt het op voor Peeters: "De trainer staat niet op het veld, hé"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lokeren liep gisteren, na de mooie overwinning op Standard van vorig weekend, toch opnieuw tegen een nederlaag aan. Het steriele spel van de Waaslanders vertoonde een gebrek aan creativiteit en het vuur onder de voeten van coach Peeters wordt heet. Odoi neemt het op voor zijn coach.

Sander De Graeve in Lokeren

"Het was slecht vandaag, van iedereen. Zowel individueel als collectief", aldus Odoi. "We begonnen nochtans goed, maar kwamen ongelukkig op achterstand. Na de 1-1 hoop je dat we erop en erover gaan, maar dat is niet gelukt. We bakten er op vlak van creativiteit niks van."

Ook zijn trainer verwees naar een gebrek aan creativiteit en verwacht dat vooral van Patosi. "De creativiteit moet inderdaad van hem komen, maar als Patosi gedekt staat moeten andere spelers dat doen. Momenteel lukt dat niet."

Mijn spel past beter bij Patosi

Dat coach Bob Peeters onder vuur ligt bij de supporters na zo'n prestatie, viel te verwachten. "De supporters moeten één ding begrijpen. De spelers staan op het veld, niet de coach. Vandaag was het wat ons betreft gewoon onvoldoende", steunde Odoi zijn coach.

Op links bleek het maar niet te boteren tussen Odoi en Miric. "Mijn spel past gewoon beter bij andere spelers. Met Patosi klikt het. Ik speel liever een speler in de voet aan, maar Marco liep altijd diep. Dat is zijn schuld niet, misschien moet ik de bal dan maar diep spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties