Reactie Gent-Standard: de hemel voor Pedersen, de hel voor Soumahoro

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Gent-Standard: de hemel voor Pedersen, de hel voor Soumahoro
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gent-Standard was de eerste basisplaats voor Yaya Soumahoro in bijna een jaar, de 'vriendschappelijke' wedstrijd tegen Anderlecht na de titelmatch buiten beschouwing gelaten. Na amper 29 minuten zat het er helaas alweer op. Pedersen mocht dan weer zijn terugkeer vieren.

Sander De Graeve in Gent

Allebei zullen ze op een andere manier terugkijken op hun terugkeer. De vinnige winger verliet huilend het veld na alweer een blessure. Volgens de Gentse medische staf gaat het om een kwetsuur aan de mediale band of de meniscus. Een menselijk drama voor Soumahoro.

"Het is heel erg jammer voor Yaya", aldus Vanhaezebrouck. "Hij was heel goed bezig op training en was de gevaarlijkste man in de beginminuten. Hij heeft zijn knie verdraaid, dus ik hoop dat het enkele weken is en geen maanden."

Yaya heeft getoond dat we op hem kunnen rekenen -Vanhaezebrouck

Het waren nog maar de eerste minuten voor Soumahoro. "Hij staat inderdaad niet op de lijst voor de Champions League, maar ik had al gezegd dat die jongens wel nog in aanmerking komen voor de competitie. Yaya heeft getoond dat we nog op hem kunnen rekenen."

Hoopte vorige week al op terugkeer -Pedersen

Voor Nicklas Pedersen was het dan weer de zoveelste terugkeer na een blessure. "Ik ben echt tevreden dat ik kon invallen. Ik hoopte eigenlijk dat ik vorige week op Zulte Waregem al terug op het veld zou staan."

Het was wel een vreemde match om in te vallen. "Echt veel matchritme heb ik niet opgedaan, neen. De wedstrijd was al helemaal beslist", grijnsde de technisch onderlegde Deen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties