Overzicht Nederland: Feyenoord wint topper, doelpuntenfestival in Den Haag

Caroline Tonnelier
| 5 reacties

PEC Zwolle is uitstekend aan het seizoen begonnen en mocht met één punt voorsprong op Feyenoord aan het onderlinge duel beginnen. De Rotterdammers maakten in het tweede helft het verschil en springen zo over hun tegenstander van vandaag.

Feyenoord - PEC Zwolle 2-0

Eerder deze week stonden beide teams al tegenover elkaar in de beker. Toen was Feyenoord duidelijk te sterk en werd het 3-0. Nu kon PEC Zwolle de schade iets meer beperken. Het incasseerde slechts twee doelpunten, die beide in de tweede helft vielen. Kuyt en Elia waren de mannen aan het kanon.

ADO Den Haag - Excelsior 3-3

Dan was er toch wel meer spanning en spektakel in het duel tussen laagvliegers ADO Den Haag en Excelsior. Drie keer kwam de thuisploeg op voorsprong, maar net zo vaak slaagden de bezoekers erin terug te komen. Havenaar scoorde twee keer voor de thuisploeg, Auassar leverde dezelfde prestatie bij de bezoekers. Beide teams schieten echter weinig op met dit punt.

27/09/2015 12:30De Graafschap - Willem II2-2
27/09/2015 14:30Feyenoord - Zwolle2-0
27/09/2015 14:30ADO Den Haag - Excelsior3-3
27/09/2015 16:45FC Twente - Roda JC Kerkrade2-1