Reactie Mag Club Brugge Europese lente nu al vergeten? "De competitie is echt prioriteit"

Mag Club Brugge Europese lente nu al vergeten? "De competitie is echt prioriteit"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge reed vorig seizoen nog een prachtig Europees parcours. Maar zo'n kwartfinale lijkt blauw-zwart nu al op de buik te mogen schrijven. "Maar er is leven. En dan is er ook hoop."

Cédric De Volder in Brugge

Michel Preud'homme werd er zowaar profetisch van. Maar we moeten het niet verbloemen. Twee nederlagen op twee wedstrijden én zes punten achterstand op SSC Napoli en FC Midtjylland. Het ziet er niet goed uit. 

"De tweede plaats is nog niet weg", probeert Jelle Vossen positief te blijven. "Maar ik ga niet ontkennen dat het enorm lastig zal worden om te overwinteren. Maar er zijn nog vier wedstrijden. We moeten dus blijven geloven."

Ook Thomas Meunier had geen zin om al conclusies te trekken. "Daar is het nog veel te vroeg voor. Het blijft formidabel om ver te komen in de Europa League. Al moeten we eerlijk zijn: de Jupiler Pro League is echt prioriteit."

Punten nodig tegen Legia!

Club Brugge staat nu voor een dubbele confrontatie met Legia Warschau. Met andere woorden: er zijn punten - en liefst zes - nodig om de kansen op een Europese lente gaaf te houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties