Reactie Depoitre dacht dat de goal op zijn naam kwam: "Oussalah flikt me dus twee keer?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 2 reacties
Depoitre dacht dat de goal op zijn naam kwam: "Oussalah flikt me dus twee keer?"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurent Depoitre werkte zich te pletter, maar scoren lukte niet voor de Rode Duivel. Oussalah lag twee keer in de weg. De eerste trapte hij zelf tegen de touwen, bij de tweede maakte hij een penaltyfout toen de aanvaller wou afdrukken.

Sander De Graeve in Moeskroen

Die own-goal dacht Depoitre toch op zijn naam te schrijven. "Ik raak de bal toch? Was het niet binnen het kader of hoe zit die regel juist in elkaar? Is het niet voldoende als ik hem raak?", aldus de spits. "Putain, Oussalah flikt het me dus twee keer?" 

Bedankt hé, Mus!

-Depoitre tegen Oussalah in de mixed zone

"Eerst dit en daarna legt hij me neer. Ik had zeker gescoord", Sven Kums kon gelukkig wel de strafschop afwerken. "Bedankt hé Mus", riep Depoitre naar Oussalah, die iets verderop stond. Zowel Kums als Depoitre hebben nu zes goals.

Straks ligt het nog aan Oussalah dat Depoitre naast de Gouden Schoen zou grijpen. "Hij scoort alles nu, dus hij zal niet voor mij zijn", lachte de spits. "Moest ik ook de strafschoppen nemen, dan zou ik er al meer dan tien hebben. Het zal aan de penalty's liggen", sloot Depoitre af met een knipoog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties