Wie had dat kunnen vermoeden? Degradatietopper op Sclessin

Wie had dat kunnen vermoeden? Degradatietopper op Sclessin
Foto: © photonews

Standard heeft amper acht punten uit tien wedstrijden. Ongelooflijk voor een topploeg die de Rouches toch zijn. Westerlo staat voorlopig laatste met zeven punten, maar kunnen Sclessin dus in een ongekende treurnis dompelen.

Yannick Ferrera heeft mooi praten: "We maken elke week vooruitgang." Maar de punten volgen niet en dat is waar het kritische publiek in Luik op wacht. De Rouches krijgen de motor maar niet aan de praat, maar moeten thuis de volle buit pakken tegen Westerlo. Het zou anders wel eens kunnen branden op Sclessin.

Ferrera zal het wel zonder de geschorste Van Damme en de geblesseerde Scholz moeten doen. 

Ook Westerlo zit al na tien matchen in nauwe schoentjes. De Kempenzonen konden in het begin van het seizoen punten sprokkelen, maar daarna ging het bergaf. Maxime Annys kreeg tegen Kortrijk zijn vierde gele kaart. Gounongbe en hij riskeren een schorsing bij een volgende geel karton. Khaleem Hyland sprokkelde tegen Kortrijk zijn vijfde gele kaart en is geschorst.

Zorgt Westerlo voor de verrassing?

Standard is uiteraard torenhoog favoriet. Een gokje bij UNIBET op Westerlo kan uw spaarrekening echter serieus spekken. Een gokje van 60 euro - die u bij Unibet als welkomsbonus krijgt - levert u al 468 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties