Lawarée beseft noodzaak: "Op Charleroi is het van moeten"

Lawarée beseft noodzaak: "Op Charleroi is het van moeten"
Foto: © photonews

Standard-manager Axel Lawarée en het collectieve Standard-bestuur zullen niet al te best geslapen hebben. De Rouches op een laatste plaats, het is immers geen alledaags beeld.

"Ik heb er nachtmerries van gehad’, bekent de sportieve directeur bij Sporza. "Dit is voor iedereen pijnlijk. Ik hoop dat alle spelers beseffen dat ze dringend punten moeten pakken. We zijn een club in crisis, we moeten dat niet verhelen."

"Maar we behouden het volste vertrouwen in de trainer en de kwaliteit van de groep. En dit is ook een gelegenheid voor de jongeren van de Académie om zich te tonen."

Het eigen publiek ging heel de match er zwaar in. "Leuk is natuurlijk anders. Maar ik denk dat de fans ook wel beseffen dat er niet veel nodig is om de crisis te bezweren. Het zijn die foutjes die ons telkens de das omdoen."

"De spelers en trainers werken hard, het bestuur zal de groep versterken in de wintermercato. Ik hoop dat de supporters ons blijven steunen, zeker volgende week in Charleroi, waar niet alleen punten maar ook onze trots op het spel staat. We moéten daar gaan winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties