UPDATE: Barça-spelers verontschuldigen zich na Halloweenactie

Caroline Tonnelier
| 14 reacties
UPDATE: Barça-spelers verontschuldigen zich na Halloweenactie
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De boog moet niet altijd gespannen staan bij de heren voetballers. Zeker na een overwinning mag er al eens gevierd worden. Ook bij FC Barcelona. Zelfs de persconferentie werd verstoord door de losgeslagen Barça-spelers.

UPDATE: Na de vele negatieve reacties op de actie van de spelers van Barcelona werd een officiële verontschuldiging de wereld ingestuurd. Via de officiële kanalen boden de spelers hun excuses aan.

Daarin maken ze duidelijk dat:

- Het nooit de bedoeling was om spelers van Getafe te beledigen of lastig te vallen

- Dat het een ongelukkig toeval en een vergissing was dat de actie in de mixed zone samenviel met de persconferentie van Getafe-coach Victor Rodriguez. 

- Dat de selectie er zich van bewust is wat het betekent om speler te zijn van FC Barcelona. Daaroom verontschuldigen ze zich niet alleen bij de fans van Getafe, maar ook bij de eigen supporters. "Zij moeten fier kunnen zijn op deze ploeg, ook naast het veld."

"Als ik won in Camp Nou, zou ik het niet doen - Mehdi Lacen"

De actie van de vedetten van Barcelona werd echter lang niet door iedereen gesmaakt. Een persconferentie verstoren terwijl een speler van thuisploeg Getafe probeert uit te leggen wat er fout liep: het getuigt inderdaad niet van al te veel respect voor de tegenstander. 

"Slachtoffer" Mehdi Lacen vond het in elk geval maar niets."Het is niet aan mij om te zeggen, maar het lijkt niet goed. Iedereen is verantwoordelijk voor wat hij doet. Als ik won op Camp Nou, zou ik het niet doen."

Wat vindt u ervan? Misplaatste grap of moet dit gewoon kunnen? Laat het ons weten! 

Wat vindt u van de Halloweengrap van de Barça-spelers?

34%
66%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties