De terugkeer van Ferrera naar Stayen in 24 uur

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties
De terugkeer van Ferrera naar Stayen in 24 uur
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Net geen twee maanden nadat Yannick Ferrera STVV verliet voor Standard, keerde de populaire oefenmeester zondag terug naar Stayen. Voor Voetbalkrant.com reconstrueert hij zijn comeback in 24 uur.

Zaterdag 18 uur

"Na een laatste training geef ik mijn jongens een deel van de tactiekbespreking mee. Door de midweekmatch tegen KV Mechelen hebben we weinig tijd gehad om die door te lichten. Zoals elke match gaan we nadien op afzondering. Om 22u30 kruipen de spelers hun bed in."

Zondag 8u30

"Het ontbijt roept, maar aangezien we om 14u30 spelen, is deze maaltijd geen noodzaak. Hoewel ze mogen uitslapen, kiezen de meeste jongens voor een een licht ontbijt. Om 11 volgt er alweer een maaltijd."

11 uur

"Dit eetmoment is voor iedereen verplicht en ook bijzonder uitgebreid. Pasta, kip, pannenkoeken, brood, ... Zowat alles kunnen ze krijgen. We analyseren vervolgens nog kort de sterke en zwakke punten van STVV. Het opzoekingswerk verliep deze keer net iets vlotter dan anders."

12u45 Aankomst op Stayen

"Ik twijfel er niet aan dat het ontvangst hartelijk zal zijn. Iedereen die met mij gewerkt heeft, beseft dat ik twee jaar lang alles voor de club heb gegeven."

16u23 STVV verslaat Standard met 1-0, Ferrera geeft elke Kanarie een handshake

"Dat vind ik normaal. Ik heb nog niet iedereen gezien na mijn vertrek. De band die ik er creëerde, verdwijnt niet zomaar. Ondanks dat ik vind dat Standard de overwinning verdiende, feliciteer ik de spelers met hun wedstrijd."

17u15 Terugtocht naar de Académie

"Om 18 uur komen we aan op de club. Ik keer terug naar Vilvoorde, iets wat ik slechts twee à drie keer doe per week. Zo spaar ik wat tijd uit. Ik ga nog snel even bij mijn ouders langs, waarna ik mijn vriendin terugzie voor een rustig avondje thuis."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties