Reactie Matchwinnaar hecht amper waarde aan winning goal: "Ik ben vooral blij dat ik aanvallend meermaals mijn steentje heb bijgedragen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 2 reacties
Matchwinnaar hecht amper waarde aan winning goal: "Ik ben vooral blij dat ik aanvallend meermaals mijn steentje heb bijgedragen"
Foto: © Photonews

Club Brugge mag Thomas Meunier bedanken. In een slappe wedstrijd was een heerlijk doelpunt van de Luxemburger voldoende om de volle buit te pakken én om de Europese dromen intact te houden.

Abdoulay Diaby stuurde Thomas Meunier op slag van rust in het straatje. De Luxemburger bleef met een gelukje in balbezit, maar krulde bal vervolgens - buitenkantje rechts nota bene - enig mooi buiten het bereik van Dusan Kuciak. 

"Het is altijd leuk om te scoren en om beslissend te zijn", haalt de flankverdediger meteen een cliché boven. "Maar ik ben vooral tevreden dat ik offensief meermaals mijn steentje heb kunnen bijdragen."

Voor Legia was een puntje pakken al een heel goed resultaat

Thomas Meunier

Nochtans liet blauw-zwart zich na de koffie bijna verrassen. "Maar uiteindelijk zat het slot toch goed op deur. Al bleef het natuurlijk tot de laatste minuut opletten. Voor Legia Warschau was een puntje pakken al een heel goed resultaat."

"Ik wil ook nog eens benadrukken dat ik heel tevreden ben met de derde clean sheet op rij", besluit Meunier. "Dat is heel belangrijk voor het moraal binnen de ploeg. Dan heb je eigenlijk aan één doelpuntje genoeg, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties