‘Wilmots gaat ferme knopen doorhakken: deze Rode Duivels zitten op de wip’

Timothy Collard
Timothy Collard
| 31 reacties
‘Wilmots gaat ferme knopen doorhakken: deze Rode Duivels zitten op de wip’
Foto: © photonews

Marc Wilmots maakt vandaag zijn selectie voor de oefenwedstrijden tegen Italië en Spanje bekend. Het is uitkijken naar wie de bondscoach wel en niet oproept. Maar knopen moet Wilmots sowieso doorhakken.

Volgens Het Nieuwsblad gaat de bondscoach serieuze knopen doorhakken. Wellicht wordt Cavanda deze keer niet opgeroepen, terwijl ook Boyata en Bakkali op de wip zouden zitten.

Voorts is het uitkijken naar wat Wilmots doet met de WK-gangers Januzaj, Mirallas, Defour en Ciman. Tijdens de vorige interlandperiode passeerde de bondscoach het viertal.

Wat met de jongens van Gent?

En wat met het drietal van Gent? Sels, Kums en Depoitre bleven op een hoog niveau acteren. Depoitre lijkt ook nu het pleit te winnen van Batshuayi. Foket werd dan weer niet in de ruime voorselectie opgenomen, weet de krant.

Tot slot weet de krant dat Vermaelen en Dembele wel al zeker zijn van een plaatsje in de selectie. En ook Christian Benteke, de eerste keuze in de spits, is terug na een blessure. Wilmots zal ook een grote groep selecteren, aangezien hij tegen Italië en Spanje met twee compleet verschillende elftallen wil spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties