Mourinho of geen Mourinho, alweer geen punten voor Chelsea

Caroline Tonnelier
| 7 reacties

Geen José Mourinho in de dug-out bij Chelsea. Waar de coach ook was, hij zag zijn team opnieuw verliezen. Op het veld van Stoke City werd het 1-0, goed voor de derde opeenvolgende nederlaag voor Chelsea in de Premier League en de zevende al dit seizoen.

Wie hoopte dat Chelsea gelanceerd was na de deugddoende overwinning in de Champions League, komt bedrogen uit. Met Hazard in de basis voetbalden Chelsea, net als tegenstander Stoke, in de eerste helft wel wat kansen bijeen, maar tot doelpunten leidde dat niet.

Vroeg in de tweede helft was het wél raak, bij de thuisploeg wel te verstaan. Arnautovic liet de Stoke-fans vieren. Chelsea moest dus vol aan de bak en gooide met Oscar, Fabregas en Rémy nieuw aanvallend talent in de strijd.

De bezoekers voerden de druk op en Hazard kwam nog erg dicht bij de gelijkmaker. Er was ook nog appel voor een strafschop bij Chelsea, maar het mocht allemaal niet baten: geen strafschop, geen doelpunt en alweer geen punten. Chelsea is na deze nul op negen zestiende in de rangschikking.