De mooiste overwinningen van Barcelona in Bernabeu

De mooiste overwinningen van Barcelona in Bernabeu
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Barcelona is er in het afgelopen decennium meermaals in geslaagd om te winnen in en tegen Real Madrid. Bernabeu zal ook zaterdag kolken, wij komen alvast eens terug op de mooiste overwinningen van Barcelona in Madrid.

Ronaldinho, het genie

In 2005 is Ronaldinho misschein wel op zijn best. Samen met de jonge Messi en Eto'o in de spits was ook dát trio bijzonder sterk. In Bernabeu tikten ze Real Madrid dat jaar helemaal zoek: 0-3. Vooral de doelpunten van Ronaldinho zijn om duimen en vingers af te likken.

De match die niemand is vergeten

In 2009 was er dan plots die 2-6. En dan nog te zeggen dat de thuisploeg in die match snel op voorsprong kwam, maar het keerde zich nog voor de rust helemaal. Die wedstrijd zijn ze in Bernabeu nog steeds niet vergeten.

De erg spannende clash

Vorig jaar begon Barcelona met een achterstand in het klassement op Real Madrid. Niet verliezen was dus de boodschap, na een erg spannend en boeiend duel werd het een overwinning. Barça nam de leiding over. 

Wordt het opnieuw 0-3? Krijg via ons een gratis bonus van 60 euro en zet dat dan meteen om in 2220 euro.
Of eerder meer dan 6 doelpunten in de wedstrijd? Dan krijg je meteen 1020 euro extra. Waag via ons je kans. Bovendien kan je zo de wedstrijd ook LIVE zien, mét Nederlandstalig commentaar!

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties