Napoli heeft Mertens niet nodig

Dries Mertens kwam met een blessure naar de Rode Duivels en is nog een tijdje buiten strijd bij Napoli. Maar ook zonder hem blijven de Napolitanen gewoon rustig winnen. Ze staan nu zelfs op kop in de Serie A.

Makkelijk was het echter helemaal niet op bezoek bij Hellas Verona. Halfweg de tweede helft was het nog steeds 0-0, maar toen ontbonden de bezoekers hun duivels.

Binnen vijf minuten werd het 0-2. Eerst was er Insigne op aangeven van Hamsik, wat later was de Italiaanse aanvaller zelf de aangever voor Higuain.

Door de overwinning telt Napoli nu 28 punten uit 13 wedstrijden. Daarmee staat het voorlopig op kop in de klassering, al kunnen Fiorentina én Internazionale later dit weekend nog naar de leiding springen.