Reactie 'Broeremannen' in de hoofdrollen bij KV Mechelen: "Ja, we zijn onafscheidelijk"

'Broeremannen' in de hoofdrollen bij KV Mechelen: "Ja, we zijn onafscheidelijk"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen is goed aan de terugronde begonnen. Tegen KV Oostende won het uiteindelijk dankzij een doelpunt in de slotfase van invaller Joachim Van Damme. De bevrijding ook, want eerder was er de 1-1 op penalty na hands van De Witte. En de twee hoofdrolspelers blijken goede vrienden te zijn.

"Ik ben erg blij dat 'Broereman' vandaag heeft kunnen scoren. Hij heeft het gedaan vandaag voor ons. Ja, we lijken op elkaar en we hebben een beetje dezelfde manier van werken, vandaar dat mensen dat over ons zeggen."

"Het was ook tof dat hij meteen bij mij kwam na zijn doelpunt. Hij heeft de voorbije maanden hard gewerkt, ik ben fier op hem", klonk het bij Seth De Witte.

Ik ben fier op hem -

Seth De Witte

En die andere 'Broereman' repliceerde meteen: "Ik wilde scoren, omdat het zeker geen handspel was van De Witte. Toen ik scoorde, wist ik even niet wat denken. Ik scoor niet al te vaak natuurlijk."

"Maar toen dacht ik meteen aan Seth, daarop dat ik op mijn stappen terugkeerde om bij hem te gaan. Hij is echt mijn 'broereman', inderdaad. We zijn onafscheidelijk: op en naast het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties