Reactie Vanderhaeghe wijst naar spelleiding én spelers "Dat kan ik echt niet begrijpen"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Oostende
| 11 reacties
Vanderhaeghe wijst naar spelleiding én spelers "Dat kan ik echt niet begrijpen"
Foto: © Photonews

KV Oostende verloor vanavond met 1-2 van STVV. Yves Vanderhaeghe kan maar niet begrijpen hoe zijn ploeg de wedstrijd uit handen heeft gegeven. De coach zag daar twee aanwijsbare redenen voor.

KV Oostende begon wervelend aan de partij. Kevin Vandendriessche schoot de Kustboys al na twee minuten op voorsprong. "STVV heeft in de eerste twintig minuten amper een bal geraakt."

1. Buitenspel? 

"Het eerste doelpunt was een kantelmoment", wijst Yves Vanderhaeghe naar de spelleiding. "Maar het is ongelooflijk bitter dat Mémé Tchité mag scoren uit buitenspelpositie."

We willen de verdediging voor het team van Sébastien Delferière toch eventjes op ons nemen. Na het bekijken van de televisiebeelden kunnen we enkel concluderen dat het om millimeterwerk gaat.

2. Wervelend, maar dan... 

"Ik kan niet begrijpen dat we de wedstrijd vervolgens helemaal uit handen geven. We waren fantastisch aan het voetballen. Dan is het toch geen drama om een doelpunt tegen te krijgen?"

"Vervolgens schoten we veel te laat wakker", besluit Vanderhaeghe. "En dan nog kregen we de kansen om een doelpunt te maken. De gemiste strafschop? Wat kan ik daar op zeggen..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties