Anderlecht - Lierse is de topper, OHL op zoek naar eerste punten en clash om play-off 1 voor Gent en Genk

Anderlecht - Lierse is de topper, OHL op zoek naar eerste punten en clash om play-off 1 voor Gent en Genk
Foto: © SC

Na vandaag is het tot februari wachten op een nieuwe wedstrijd in de Super League bij de dames. Hoog tijd dus om met een goed gevoel de (erg lange) winterstop in te trekken.

Anderlecht is momenteel leider en ontvangt met Lierse het nummer 2 uit de stand. Het verschil tussen beide teams is ook maar een puntje, dus het zou wel eens erg spannend kunnen worden in Tubeke (aftrap 19.30 uur).

Standard staat momenteel derde op amper twee puntjes en kan dus profiteren van puntenverlies van de toppers. Dan moeten ze in eigen huis (Académie Dreyfus in Angleur, aftrap 19.30 uur) wel Eva's Tienen kunnen afhouden.

Play-off 1 en strijd onderaan

"Na het zware verlies in de bekerwedstrijd tegen Lierse is het nu money time voor de play-offs ... Roep, schreeuw, steun de damesploeg naar plaats 4 in de Play Offs en naar de overwinning tegen Genk", klinkt het dan weer bij Gent. De strijd tegen Genk is erg belangrijk voor de 4e plek. Aftrap: 20.30 uur in Oostakker.

Om 19u30 ontvangt OHL in Oud-Heverlee dan ook nog Heist. Na de recente trainerswissel zal Niki De Cock als T1 de OHL-ploeg begeleiden en de zoektocht naar de eerste punten van het seizoen openen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws