Reactie Hasi belooft beterschap na Nieuwjaar: "We kunnen veel beter"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 74 reacties
Hasi belooft beterschap na Nieuwjaar: "We kunnen veel beter"
Foto: © photonews

Besnik Hasi kreeg gisteren het grootste deel van het Constant Vanden Stock-stadion over zich heen toen hij Matias Suarez naar de kant haalde voor Bram Nuytinck. Hasi wou daarmee het punt thuis houden.

Toen het bordje met het nummer 9 van Suarez omhoog ging, wakkerde de woede bij de Anderlecht-fans aan. Hasi verklaarde achteraf dat Suarez erdoor zat, maar het had ook een tactische reden. "Suarez en Praet zaten erdoor na de opeenvolging van wedstrijden. En Praet had al met een inspuiting gespeeld."

Maar de coach zag ook dat Oostende bloed rook tegen tien man. "Op dat moment moet je soms tevreden zijn met een punt en vasthouden wat je hebt. Anders verlies je misschien nog en dat zou nog veel erger geweest zijn."

Er komt ook nog iets bij in januari

Mati Suarez verdedigde achteraf zijn trainer. "Ik moet de fans bedanken voor alle steun die ze me altijd gegeven hebben. Ik heb het ook gehoord dat ze de coach op de korrel namen, maar de wissel was om tactische redenen. Het is ook normaal, ik heb al zolang geen drie matchen na elkaar gespeeld."

Maar Hasi leeft op hoop. "Ik ben er zeker van dat we veel beter gaan spelen na Nieuwjaar. We kunnen ook veel beter. En misschien versterken we ons in januari nog. Bij aanvang van het seizoen dachten we dat we een ruime kern hadden, maar die blijkt dan toch niet zo breed. We kunnen niet wisselen zonder aan kwaliteit in te boeten", aldus Hasi.

Mijn wissel was ook om tactische redenen

Matias Suarez
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties