Onvoorstelbaar: Ranieri krijgt riante bonus als Leicester City… In de Premier League blijft!

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Onvoorstelbaar: Ranieri krijgt riante bonus als Leicester City… In de Premier League blijft!
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leicester City is de absolute revelatie in de Premier League. We naderen de jaarwisseling, maar toch staat de bescheiden club lekker aan de leiding in Engeland. De architect van dat alles? Ene Claudio Ranieri.

Ranieri haalde tot dusver al heel wat uit zijn kern, al moeten we natuurlijk ook toegeven dat sensaties als Jamie Vardy en Riyad Mahrez daar wel voor iets tussenzitten. Maar toch, de Italiaanse oefenmeester doet het prima.

Nu raakte bekend dat Ranieri na het seizoen ook een riante bonus kan opstrijken. Wat hij daarvoor hoeft te doen? Wel, eigenlijk niet zo heel erg veel meer. Als Leicester City er namelijk in slaagt om in de Premier League te blijven, dan strijkt Ranieri zomaar eventjes 137.000 euro op.

Bonus is nu al binnen

Bij Leicester, een ploeg die voor aanvang van het seizoen gezien werd als degradatiekandidaat, hielden ze enkele maanden geleden natuurlijk geen rekening met een dergelijk parcours. Ranieri mag dan ook op beide oren slapen: die bonus is binnen.

Maar er is nog meer: slaagt Ranieri erin om zijn ploeg naar de titel te leiden, dan strijkt hij zomaar eventjes 2,3 miljoen euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties