Reactie Myny beseft het belang: "Dat was ons doel aan het begin van het seizoen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Moeskroen
| 0 reacties
Myny beseft het belang: "Dat was ons doel aan het begin van het seizoen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren mag Olivier Myny danken voor zijn doelpunt in Moeskroen. Het zou wel eens de goal kunnen zijn die er voor zal zorgen dat de Waaslanders nooit in de problemen komen en - eindelijk - eens een zorgeloos seizoen kunnen draaien. De goalgetter bleef er zelf ijzig kalm onder.

Je moet het maar doen: invallen, naar voren lopen en meteen een voorzet perfect in de winkelhaak binnenkoppen. Maar Olivier Myny bleef er verbazingwekkend rustig onder: "Natuurlijk is zoiets leuk, maar laat ons toch maar vooral de drie belangrijke punten onthouden die we vandaag pakken."

Bij dit jonge Waasland-Beveren - ook Myny zelf is er bezwaarlijk 21 - komt het er vooral op aan nooit in de probleemzone van de stand terecht te komen. "Omdat Westerlo en OH Leuven wonnen, was het dus voor ons ook belangrijk om de drie punten mee te nemen. Zo blijven we onze afstand houden. Dat was ook het doel in het begin van het seizoen."

Feestje op de bus

"Het was zeker niet onze beste wedstrijd, maar de drie punten zijn in sommige wedstrijden het belangrijkste. Alles blijft dicht bij elkaar staan, de hele ploeg wint en verliest samen. Vandaag hebben we op een moeilijk veld gevochten als leeuwen."

"We weten waar de coach voor staat: vechten en werken voor elke bal. Dat hebben we goed gedaan vandaag. Onze supporters blijven ons steunen, dus als we winnen is het ook leuk dat we met hen kunnen uitbundig vieren. De busreis? Als we winnen is het ook altijd plezant."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties