Reactie Proto over zijn spel met de Brugge-fans: "Toevallig kreeg ik deze week een brief om mijn pv van vorig jaar te betalen"

Proto over zijn spel met de Brugge-fans: "Toevallig kreeg ik deze week een brief om mijn pv van vorig jaar te betalen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Silvio Proto was bepalend in de match in Jan Breydel met enkele cruciale reddingen. Maar hij zette zichzelf vooral in de kijker met enkele fases waarbij hij het Brugse publiek bespeelde. "Maar dat hoor ik echt niet graag", verdedigde hij zich.

Proto had al snel het Brugse publiek over zich heen. "Maar dat is niet mijn schuld. Ik probeer kalm te blijven. Ik hou er niet van als je nu zegt dat ik het publiek heb uitgedaagd. Dat is trouwens niet waar."

Volgens de Brugse politie deed hij dat vorig seizoen wel en daar maakten ze ook een pv van. "Toevallig kreeg ik de brief om die pv te betalen deze week in de bus. Ik heb die ook betaald, dat is het probleem niet. Maar gaan die mannen die met rookbommen en vuurwerk smeten ook bestraft worden? Dat vraag ik me af."

Ref heeft ook geen makkelijke taak - Silvio Proto

Over de scheidsrechterlijke beslissingen was hij de enige die iets kwijt wou. "Voor de ref is het ook niet makkelijk. Heeft er iemand geweend toen wij vorig seizoen in de play-offs hier geen penalty kregen? Wij moeten ons met onszelf bezighouden, niet met de scheidsrechter. Die man heeft ook geen makkelijke taak."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties