Dit is ons Team van de Week

Timothy Collard
Timothy Collard
| 8 reacties
Dit is ons Team van de Week
Foto: © SC

Speeldag 20 is achter de rug en naar goede gewoonte stelde onze redactie ook nu het Team van de Week samen. Ontdek snel voor wie we kozen!

Doel

Na de snelle rode kaart voor Thiam kreeg Bossut op bezoek bij Lokeren heel wat werk. De doelman kweet zich uitstekend van zijn taak, maar kon de ultieme gelijkmaker niet meer voorkomen.

Verdediging

Ook Bruno Godeau bewees opnieuw dat hij nog zijn plaats heeft in de kern van Essevee. In Gent zagen we tegen KV Kortrijk een sterke Foket, hij bediende Milicevic voor de 3-0.

Bij Oostende viel Lukaku opnieuw op in de zware 4-1 zege tegen Standard. Verder geven we een pluim aan Anderlecht-verdediger Heylen. Maanden niet spelen en dan zó heersen tegen Club, faut le faire.

Middenveld

Op het middenveld kunnen we echt niet naast de prestatie van Dennis Praet kijken. De middenvelder van Paarswit frustreerde Club een volledige match en scoorde twee prachtgoals.

Bij OHL was Croizet dan weer instrumentaal in de ommekeer tegen KV Mechelen. Canesin draaide bij Oostende de Standard-defensie tureluurs en Pozuelo toonde opnieuw zijn Spaanse klasse bij Genk.

Aanval

Voorin kiezen we voor twee stevige jongens. Okaka gaf voetballes aan Club Brugge en Depoitre zette Gent met een verrassend subtiele toets op weg naar de zege.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties