Reactie Preud'homme wijst naar eigen ploeg en spelleiding, maar ook: "De media hebben een grote rol gespeeld"

Cédric De Volder
Cédric De Volder vanuit Brugge
| 55 reacties
Preud'homme wijst naar eigen ploeg en spelleiding, maar ook: "De media hebben een grote rol gespeeld"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge ging gisteren met de billen bloot tegen RSC Anderlecht. Michel Preud'homme wees na afloop naar de eigen ploeg, maar ook 'de omstandigheden' hadden hun deel.

Vooral de eerste helft van Club Brugge was een doorn in het oog van Michel Preud'homme. "Het was niet de eerste keer dat RSC Anderlecht hier zo snel aan de wedstrijd begon."

"Ik erger me dan ook aan de 1-0 en aan de 2-0. Hoe scoorde Stefano Okaka in de heenwedstrijd? Op dezelfde manier. Hoe scoorde Steven Defour hier vorig seizoen? Op dezelfde manier als Dennis Praet. En ik heb die fases getoond, hé!"

Besnik Hasi snapt niet dat de 0-3 werd afgekeurd? Ik begrijp veel fases niet

Michel Preud'homme

Preud'homme zag ook dat blauw-zwart in de tweede helft helemaal anders voor de dag kwam. "Maar dan hebben de omstandigheden een rol gespeeld. Besnik Hasi snapt niet dat de 0-3 werd afgekeurd? Ik begrijp veel fases niet."

"Op de persconferentie van afgelopen vraag kreeg ik als eerste vraag of Serge Gumienny een thuisfluiter is. Zijn er geen andere dingen om te bespreken voor zo'n topper. De media hebben een grote rol gespeeld in deze wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties