Hasi wil versterking, maar heeft oplossing misschien wel in eigen kern

Hasi wil versterking, maar heeft oplossing misschien wel in eigen kern
Foto: © Photonews

Anderlecht gaat tijdens de winterstop op zoek naar versterking voor de rechterflank nu Guillaume Gillet zo goed als zeker zijn koffers ergens anders gaat neerzetten. Maar Besnik Hasi heeft in de eigen kern ook oplossingen voor handen.

Dodi Lukebakio wil hij nog niet voor de leeuwen smijten, want de jongeling is mentaal nog broos. Al is hij een goeie invaller voor op de rechterflank. Maar Hasi zag de voorbije twee weken ook Mahmoud 'Trezeguet' Hassan terugkeren op de trainingsvelden van Neerpede.

En die jongen kan ook wel voetballen. Met Najar en Lukebakio heeft Hasi dus drie opties, maar enkel de Hondurees kan rechtsback spelen. En dus zal de focus vooral gelegd worden op een doublure voor Najar. Of een rechtsback die onmiddellijk inzetbaar is.

Trezeguet wordt belangrijk

Tijdens de wintermaanden een flankverdediger aantrekken is echter een pak duurder dan een jongen die een rijtje hoger speelt. En met de ervaring die Anderlecht heeft met wintertransfers willen ze geen al te grote risico's nemen. En dus zal het kijken worden wat de markt te bieden heeft.

Trezeguet zit al in de kern voor de wedstrijd bij Sporting Lokeren. Het is ook geen toeval dat Hasi de Egyptenaar nu er zo snel mogelijk wil bij hebben, in de hoop dat hij na Nieuwjaar helemaal speelklaar is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties