Doelman Beerschot-Wilrijk maanden out, Berchem zit met handen in het haar

Doelman Beerschot-Wilrijk maanden out, Berchem zit met handen in het haar
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brute, brute pech voor Berchem Sport. Hun doelman Ruben Smet - die dit seizoen wordt uitgeleend - heeft de achillespees afgescheurd op training. En zo heeft de club plots een erg nijpend doelmannentekort.

Ruben Smet was eerder op het seizoen al eens geblesseerd, maar nu is het duidelijk dat hij niet meer in actie zal komen in de jaargang 2015-2016.

Morgen gaat de 25-jarige doelman onder het mes, hij moet de eerste maanden niet op een voetbalveld worden verwacht. En dat komt Berchem Sport erg slecht uit, want ook jeugdproduct Laurens Siemons is momenteel geblesseerd.

Doelman gezocht

Enkel Kristof Sulmon is zo nog klaar voor de strijd, Berchem kan voorlopig zelfs geen keeper op de bank zetten. Lichte paniek op het Rooi dus, want de zoektocht naar een extra doelman kan niet snel genoeg beginnen.

Toch was er ook goed nieuws vanuit Berchem: de 16-jarige Rik De Kuyffer heeft een contract getekend voor anderhalf seizoen.  Hij is al de 3e jeugdspeler in enkele weken tijd die aansluit bij de A-kern, een teken dat de club in de jeugd wil investeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties