Video: een erg pijnlijk moment, wanneer winnares Gouden Bal Cristiano Ronaldo - de voetballer die ze haat - tegenkomt

Timothy Collard
Timothy Collard
| 6 reacties
Video: een erg pijnlijk moment, wanneer winnares Gouden Bal Cristiano Ronaldo - de voetballer die ze haat - tegenkomt
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Carli Lloyd mocht maandagavond de Gouden Bal voor de dames in ontvangst nemen, maar de beste voetbalster van het jaar 2015 kende ook een erg pijnlijk moment op het gala…

Toen Cristiano Ronaldo voorbij Lloyd liep, wist de Amerikaanse duidelijk niet hoe ze zich moest gedragen. Ze leek zich allesbehalve op haar gemak te voelen, maar hoe kwam dat toch?

Enkele jaren terug maakte Lloyd zich schuldig aan enkele niet zo verstandige tweets over CR7. Een kleine bloemlezing: “Ik hou ervan als Ronaldo boos is”, “Ronaldo komt niet eens dicht in de buurt bij Messi”, “Ronaldo zou beter een andere sport zoeken, ik kan hem niet uitstaan” en “Speelde Ronaldo mee in deze Clasico?”, ze passeerden allemaal de revue op de officiële Twitter van Lloyd.

Tja, dan kan je best begrijpen dat Lloyd niet meteen wist hoe ze moest reageren toen Ronaldo passeerde. De Portugees deed alleszins geen moeite om de Amerikaanse even te begroeten, en Lloyd al evenmin om ‘hallo’ te zeggen tegen Ronaldo. Dat zien we in onderstaand filmpje:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties