Staelens keert zo goed als zeker terug in eerste klasse: "Ik voel me hier zeker niet te min voor"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 16 reacties
Staelens keert zo goed als zeker terug in eerste klasse: "Ik voel me hier zeker niet te min voor"
Foto: © photonews

Sedert enkele dagen staat Glen De Boeck aan het roer bij Moeskroen-Péruwelz. De gewezen speler van RSC Anderlecht is bezig om de fusieclub naar zijn hand te zetten en zou daarom Lorenzo Staelens maar wat graag naar Le Canonnier halen.

Staelens bevestigt de interesse van Les Hurlus. "Ik heb reeds contact gehad met Glen (De Boeck, nvdr.). Hij vroeg me of ik het zag zitten om assistent te worden en ik heb meteen gezegd dat ik daar voor open sta. In principe wordt alles na het weekend geregeld", zegt de ex-coach van Cercle Brugge aan Voetbalkrant.com.

"Het is een blijk van waardering van Glen en ik ben best gecharmeerd door zijn vraag. We weten natuurlijk wat we aan elkaar hebben. We hebben meer dan 3 jaar samengewerkt bij Cercle en speelden voordien ook nog samen bij Anderlecht en de Rode Duivels. Dat Le Canonnier op 10 à 15 kilometer van mijn huis ligt, is natuurlijk mooi meegenomen."

Nog steeds ambitie als hoofdtrainer

Maar heeft Staelens dan niet meer de ambitie om ergens als T1 aan de slag te gaan? "Natuurlijk wel, maar ik stort me met veel plezier in een job als assistent. Echt waar. De plaatsjes als hoofdtrainer zijn duur, maar ik voel me dus zeker en vast niet te min om als T2 te werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties