Opmerkelijk: Standard weet van geen ophouden en wil opnieuw bij STVV shoppen

Timothy Collard
Timothy Collard
| 25 reacties
Opmerkelijk: Standard weet van geen ophouden en wil opnieuw bij STVV shoppen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was tot dusver al een érg drukke wintermercato op Sclessin. Spelers kwamen, spelers gingen, maar Standard zoekt rustig verder naar versterking in... bekende kringen. Nu zou de Luikse club zijn zinnen hebben gezet op... Victorien Angban.

De Rouches haalden eerder deze maand al Junior Edmilson én Jean-Luc Dompé weg bij STVV, maar nu zou Yannick Ferrera er dus ook Angban nog bij willen hebben op Sclessin. De reden daarvoor is simpel: Olympiakos is van plan om Sambou Yatabaré terug te roepen en te verpatsen. Daar kan je hier meer over lezen.

Standard heeft dan ook nood aan een nieuwe centrale middenvelder en zo verscheen Angban meteen op de radar van de Rouches. Het wordt evenwel niet simpel om de jonge Ivoriaan binnen te halen, aangezien die nog eigendom is van Chelsea.

Chelsea zegt niet meteen 'neen'

Daniel Van Buyten zou reeds contact opgenomen hebben met The Blues om een uitleenbeurt aan Standard te bespreken. Chelsea zegt niet meteen ‘neen’, maar ook STVV heeft recht op zijn zegje in dit dossier. En de Limburgers lijken niet meteen happig om Angban te laten vertrekken. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties