City heeft Guardiola, fans United schreeuwen om Mourinho

Stijn Van Hove
Stijn Van Hove
| 19 reacties
City heeft Guardiola, fans United schreeuwen om Mourinho
Foto: © photonews

Nu the Citizens Pep Guardiola hebben aangesteld als nieuwe hoofdcoach, willen de supporters van die andere club uit Manchester ook een topper. José Mourinho moet volgens de fans Manchester United weer naar een landstitel loodsen. Op Twitter regent het reacties over de eigenzinnige Portugees.

Dat ze aan de rode kant van Manchester niet tevreden zijn met Louis Van Gaal is geen geheim. Manchester United staat op een teleurstellende vijfde plek en loopt dus zo momenteel de felbegeerde de Champions League-plaatsen mis. De fans vervloeken het spel en de manier van coachen de Nederlander. 

Vooral in en rond de zestienmeter gaat het mis, de Red Devils konden nog geen enkele keer scoren in de eerste helft voor eigen publiek. Terwijl ze vroeger onder Sir Alex Ferguson flitsten op Old Trafford. Het is dan ook opvallend dat ze juist José Mourinho als nieuwe trainer willen. 

De Portugees kende wel al meer successen dan mislukkingen in zijn carrière, maar een garantie op aanvallend en attractief voetbal is hij nu ook weer niet. Dat bewees hij meermaals toen hij Chelsea onder zijn hoede nam.

Tijdens het tweeluik van vorig seizoen in de Champions League tegen Paris Saint-Germain, werd Mourinho gehekeld omdat hij zijn spelers een verschrikkelijk anti-voetbal liet spelen. Attractief voetbal of niet, veel lijkt het de fans niet uit te maken, Mourinho is volgens hen dé man om hun geliefde club terug op de rails te krijgen. De vraag is nu of het bestuur zal ingaan op de eisen van de supporters

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties