Reactie Ongelukkige Steve Colpaert: "Het geeft echt een rotgevoel"

Dirk Pieters
| 22 reacties
Ongelukkige Steve Colpaert: "Het geeft echt een rotgevoel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De tweede thuisnederlaag van dit seizoen kwam hard aan bij Antwerp FC. De oudste club van het land ziet de kloof met de achtervolgers kleiner en kleiner worden, maar van paniek is er nog geen sprake.

Aanvoerder Steve Colpaert was zwaar teleurgesteld na de nederlaag tegen Seraing. "Dit was echt een zure nederlaag. We verdienden absoluut geen verlies, maar uiteindelijk blijven we wel achter met een nul op zes."

Toch wil de centrale verdediger niet spreken over paniek in de groep. "We moeten rustig blijven als groep. We staan nog altijd eerste, maar een overwinning volgend weekend zou wel moeten."

Antwerp FC staat nog altijd op de eerste plaats, maar volgende week moeten we winnen

Steve Colpaert

Het was voor de Great Old de tweede thuisnederlaag dit seizoen. Eerder werd er met 0-1 verloren van Cercle Brugge. Ook toen zorgde Colpaert voor het enige doelpunt van de wedstrijd. "Twee thuisnederlagen en twee keer een owngoal van mezelf.... echt verschrikkelijk!"

"Natuurlijk geeft dit een slecht gevoel tijdens de wedstrijd, maar je moet de knop zo snel mogelijk omdraaien. Iedereen maakt fouten, maar als verdediger zijn die sneller beslissend. Gelukkig kreeg ik heel veel steun van de spelers. Het is echt een fantastische groep."

Kloof wordt kleiner...

In de stand is de kloof op de eerste achtervolgers een heel stuk kleiner geworden in twee weken tijd. "Ik had eerder al gezegd dat het spannend zal blijven tot het einde. Alles zal op een zakdoek van elkaar blijven staan én elk weekend zal het klassement er helemaal anders uitzien." 

  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties