Vandenbempt kritisch: "Dat begrijp ik niet van AA Gent"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 17 reacties
Vandenbempt kritisch: "Dat begrijp ik niet van AA Gent"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Mbark Boussoufa zal er tegen Wolfsburg niet bij zijn, want de Buffalo staat niet op de nieuwe lijst van de Champions League. En dat is misschien in het licht van de match tegen Moeskroen toch wel jammer. Peter Vandenbempt begrijpt het niet helemaal.

"Als ik met hem had kunnen spreken en ik had geweten hoever hij stond, dan had ik misschien iets anders beslist", klonk het bij Vanhaezebrouck zelf na de wedstrijd tegen Moeskroen afgelopen vrijdag.

"Dat vind ik toch wel vreemd, om twee redenen. De medische testen waaruit bleek dat Boussoufa volledig klaar was konden blijkbaar op dinsdag niet worden gedaan, want ze hadden nog een hele dag om al dan niet te beslissen hem op de lijst te zetten", aldus Vandenbempt in Extra Time.

"En als je met mekaar wil praten, dan kan je in deze tijden toch wel een manier vinden. Al is het maar een telefoon. Ik denk dat het nog in de logica paste van Vanhaezebrouck die in functie van de bekermatch tegen Club Brugge op woensdag geen extra moeite wilde steken in Boussoufa."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties