Wat Eden Hazard eigenlijk wilde zeggen over zijn toekomst...

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 2 reacties
Wat Eden Hazard eigenlijk wilde zeggen over zijn toekomst...
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De toekomst van Eden Hazard… Het is al maanden voer voor diverse geruchten, maar ook de Rode Duivel wakkert het vuur met de regelmaat van de klok aan. Tussen de lijnen door? Ja, Hazard wil voor Real Madrid voetballen.

Le Parisien pakte uit met een interview van Eden Hazard. Het grote nieuws? ”Het zou moeilijk zijn om nee te zeggen tegen Paris Saint-Germain.” Maar de Rode Duivel voegde er meteen aan toe. ”Of voor iedere club die de Champions League kan winnen.”

Maar Real Madrid, PSG én wij weten één zaak: Hazard droomt ervan om het maagdelijk witte shirt van de Koninklijke te dragen. Het is echter de meest logische zaak van de wereld dat de huiskrant van de Franse landskampioen de zaken zal proberen verdraaien.

In het interview gaf Hazard overigens één duidelijke hint over zijn toekomst. ”Heeft Real met Zinédine Zidane een extra troef in handen? Natuurlijk wakkert dat mijn zin aan. Hij was mijn idool als kind en gaf me altijd mooie complimenten.”

Hazard, de nieuwste Galactico?

Nog één brug moet er overwonnen worden: die van Stamford. Maar ook Chelsea lijkt geneigd te zijn om de bankrekening te vullen met de centjes die de Rode Duivel kan opbrengen. En dan speelt er volgend seizoen eindelijk nog eens een landgenoot in het mythische Santiago Bernabeu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties