Overzicht PL: Ongelooflijk: Leicester City zowaar de winnaar van de speeldag!

Caroline Tonnelier
| 19 reacties

Leicester City verloor dinsdag op eigen veld verrassend twee dure punten tegen West Bromwich Albion. De uitgelezen kans voor de tegenstander dus om dichterbij te sluipen.

West Ham - Tottenham 1-0

Tottenham stond echter voor de aartsmoeilijke verplaatsing naar Giant Killer West Ham. Mits winst konden de jarige Alderweireld en co op gelijke hoogte komen van Leicester City. The Hammers deden hun reputatie echter alle eer aan. 1-0 werd het, door een vroege treffer van Antonio.

Arsenal - Swansea City 1-2

Een andere club die zijn reputatie alle eer aandeed, was Arsenal. The Gunners staan erom bekend hun kansen niét te grijpen in de titelstrijd. Tegen Swansea was het weer zover. De mannen van Wenger gingen op eigen veld met 1-2 onderuit tegen de degradatiekandidaat. Pijnlijk noemen ze dat.

Liverpool - Manchester City 3-0

Liverpool kreeg tegen Manchester City een herkansing na het verlies in de League Cup. Van een wedstrijd was er dit keer amper sprake. The Reds waren duidelijk de betere en stonden via Lallana en Milner aan de pauze al op een 2-0 voorsprong.

Ook na de rust kon City daar niets aan veranderen. Het werd zelfs nog erger: Firmino tekende voor de 3-0. Bij Liverpool startte Origi in de basis. Benteke kwam hem na 69 minuten. Ook Mignolet en Kompany waren uiteraard van de partij.

Manchester United - Watford 1-0

Intussen zet Manchester United zijn winning streak verder. Al was het tegen Watford maar met de hakken over de sloot. Juan Mata scoorde in de slotfase het enige doelpunt van de wedstrijd.