Laurent Depoitre is openhartig over toekomst, zijn loon en de Engelse interesse

Redactie
| 12 reacties
Laurent Depoitre is openhartig over toekomst, zijn loon en de Engelse interesse
Foto: © photonews

Laurent Depoitre lijkt aan zijn laatste weken bezig in het shirt van KAA Gent. De aanvaller aast niet alleen op een transfer, maar is ook niet tevreden met het voorstel dat de landskampioen in zijn bus gedropt heeft.

Het contract van Laurent Depoitre loopt aan het einde van volgend seizoen af en de onderhandelingen over een nieuwe overeenkomst liepen spaak. Dus KAA Gent moét verkopen om nog een zakcentje te verdienen aan de Rode Duivel.

"Ik vond het voorstel van Gent niet interessant", is Lolo openhartig in Het Nieuwsblad. "Ik heb de vergelijking gemaakt tussen mijn loon en wat centrumspitsen over het algemeen in België verdienen. En dan zit ik niet bij de grootverdieners."

Ik heb de vergelijking gemaakt. Op mijn positie zit ik helemaal niet bij de grootverdieners in België

Laurent Depoitre

Maar Depoitre hoopt ook op een transfer. "Ik ben 27 en wil de deuren niet dichtgooien. Stel dat ik bijteken en dat er dan een aanbieding komt. Dan wordt het een pak moeilijker om te vertrekken, hé."

Ondertussen azen West Bromwich Albion, Aston Villa en enkele kleinere Engelse teams op de spits. "Er zijn nog geen aanbiedingen", besluit Depoitre. "Maar ik ben het niet beu bij Gent. We kunnen nog steeds praten als er niets uit de bus valt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties