De stap van derde klasse naar de Jupiler Pro League? Helemaal niet zo groot voor deze speler

Timothy Collard
Timothy Collard
| 13 reacties
De stap van derde klasse naar de Jupiler Pro League? Helemaal niet zo groot voor deze speler
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij is nog maar sinds kort actief in de Jupiler Pro League, maar Mehdi Terki maakte alvast een goede indruk op alles en iedereen bij Sporting Lokeren. Ook Georges Leekens is tevreden met de prestaties van de nieuwkomer.

“Door de vele blessures – ik was op een gegeven moment mijn hele middenveld kwijt – kregen jongens als Mehdi (Terki, nvdr.) en Joher (Rassoul, nvdr.) kansen. Die jongens hebben die kansen gegrepen en het goed gedaan,” aldus Georges Leekens in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Dat Terki tot eind januari bij derdeklasser Dender aan de slag was, is eigenlijk niet eens te zien. “We hebben zijn naam binnengekregen via ons scoutingsapparaat. Je mag dus gerust stellen dat ons scoutingsapparaat goed werkt. (lacht) De scout in kwestie was erg zeker van zijn stuk.”

Geen risico

“Vervolgens hebben we links en rechts informatie ingewonnen over Terki. We kwamen al snel tot het besluit dat we met zo’n jongen geen risico namen. Hij heeft zich goed aangepast en is goed ontvangen door de andere spelers.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties