Het gaat van kwaad naar erger met Balotelli, wat is er toch met hem aan de hand?

Sean Raab
| 3 reacties
Het gaat van kwaad naar erger met Balotelli, wat is er toch met hem aan de hand?
Foto: © photonews

Na een flopseizoen bij Liverpool lijkt het voor Balotelli dit jaar ook geen succes te worden bij AC Milan. Na een fluitconcert van de thuissupporters ziet de toekomst van het eens beloftevolle talent er somber uit.

In het 1-1 gelijkspel zondagavond tegen Lazio mocht Balotelli nog eens invallen, tegen de zin van de thuissupporters. Bij zijn opkomst was er een fluitconcert te horen dat duidelijk maakte dat de aanvaller er niet meer welkom is. De Italiaan maakt een erbarmelijk seizoen mee met slechts één doelpunt in de Serie A. Een blessure aan zijn lies in november was het begin van de miserie.

Niet mee naar het EK

Het gaat al langer slecht met Super Mario, die dit seizoen door Liverpool wordt uitgeleend aan AC MIlan. Sinisa Mihajlovic, trainer van de Rossoneri, heeft kritiek geuit op de 25-jarige spits zijn motivatie en werkethiek. Nu lijkt de coach van de nationale ploeg, Antonio Conte, ook voorrang te geven aan andere aanvallers voor het EK 2016 in Frankrijk. Immobile, El Shaarawy, Pelle, Éder en Zaza zullen hoogstwaarschijnlijk de aanvallersposities vervullen voor Italië.

Enfant terrible

Balotelli is altijd een enfant terrible geweest, bekijk hieronder een hilarisch filmpje waarin The Special One José Mourinho een bijzonder verhaal vertelt over Super Mario:

Cult hero

Balotelli is meer een fenomeen dan een voetballer. Met dwaze uitspraken, ongewone streken en geweldige doelpunten is hij een echte cultfiguur geworden. Een voorbeeld van Super Mario in al zijn glorie:

 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties