Liverpool-speler dreigt om op te stappen bij nationale ploeg
Pieter De Clerck
| 4 reacties

James Milner is niet meer tevreden met zijn rol bij de nationale ploeg van Engeland

Liverpool-speler dreigt om op te stappen bij nationale ploeg
Foto: © SC

Liverpool-middenvelder James Milner heeft ermee gedreigd om de nationale ploeg te verlaten als zijn situatie niet verandert. Tijdens het WK in Brazilië sprokkelde de 30-jarige Milner slechts 76 speelminuten bij elkaar.

Milner, die sinds 2009 50 keer op het veld verscheen voor Engeland, gelooft dat hij nog goed genoeg is en meer speelkansen verdient. "Als ik de wereld rondreis met het nationale elftal, wil ik meer zijn dan een toerist, ik wil een wezenlijke bijdrage leveren", zegt hij in een interview met The Sun.

"Ik heb bakken ervaring en heb vier grote toernooien gespeeld. Ik kan de jonge garde dus veel bijbrengen. Maar als ik minder en minder begin te spelen, is het misschien beter om ermee te stoppen en plaats te maken voor een nieuw talent. Dat zal ik ook zeggen tegen de coach, wie dat ook wezen mag tijdens het komende EK."

Om af te sluiten blikt Milner nog even terug op zijn begindagen bij de nationale ploeg: "Het was gigantisch intimiderend om in de ploeg te komen bij mannen als Beckham en Terry. Ik denk niet dat het vandaag hetzelfde is voor nieuwe spelers. Ik ben toch geen even grote vedette als Becks."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties