'Real Madrid gooit Juventus-speler in de stijd om Aubameyang'

Pieter De Clerck
| 4 reacties
'Real Madrid gooit Juventus-speler in de stijd om Aubameyang'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aubameyang speelt de pannen van het dak bij Borussia Dortmund. Dit seizoen heeft hij al 32 treffers achter zijn naam staan. De aanvaller staat dan ook op de radar van heel wat topclubs. Real Madrid komt nu met een plan op de proppen om de concurrentie te slim af te zijn.

Eerder was al bekend dat Arsenal, Liverpool en Manchester United uiterst geïnteresseerd zijn in Aubameyang. Zoals je even geleden kon lezen op onze website, zou die laatste club maar liefst 75 miljoen euro veil hebben voor de Frans-Gabonese voetballer.

Real Madrid komt zich mengen in de strijd en heeft een ingenieuze strategie bedacht om aan het langste eind te trekken. De Koninklijke verkocht aanvaller Morata twee jaar geleden aan Juventus voor 20 miljoen euro, maar dwong daarbij een optie af om hem terug te mogen kopen voor 29 miljoen.

Die optie wil Madrid nu lichten om Morata, samen met een zak geld, aan te bieden aan Borussia Dortmund. Los Blancos hopen op die manier beter te doen dan de andere Europese topclubs die azen op Aubameyang. Of hun plannetje goed uitpakt, weten we allicht binnen enkele maanden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties