De meningen over Romelu Lukaku zijn duidelijk: "Real Madrid of PSG zullen ook niet in zijn dienst spelen"

Cédric De Volder Johan Walckiers
Cédric De Volder, Sean Raab en Johan Walckiers
| 10 reacties
De meningen over Romelu Lukaku zijn duidelijk: "Real Madrid of PSG zullen ook niet in zijn dienst spelen"
Foto: © photonews

De voorbije dagen was er héél veel te doen over de mogelijke transfer van Romelu Lukaku. Wij hebben onze analisten dan ook die ene vraag gesteld: is de Rode Duivel klaar voor de volgende stap?

Het is logisch dat Romelu Lukaku aan een transfer denkt

Franky Van der Elst

"Romelu Lukaku heeft de voorbije maanden in de Premier League getoond dat hij een doelpuntenmachine is", aldus Franky Van der Elst. "Het is dan ook logisch dat hij aan een nieuwe stap denkt."

"Bovendien vroeg hij om een belangrijker rol bij de nationale ploeg. Dan zal hij toch ook allemaal moeten bewijzen. Ik las berichten over Paris Saint-Germain, Real Madrid,... Dat is echt de absolute top, hé."

Juventus en Real Mdrid gaan ook niet in functie van Romelu Lukaku spelen

Hernan Losada

"Lukaku heeft zelf aangegeven dat hij een team moet hebben dat voor hem speelt", is de mening van Hernan Losada. "Maar bij Real Madrid, Juventus of een ander topteam zal dat niet gebeuren. Dat is duidelijk."

"Lukaku heeft een team nodig dat op zijn lijf geschreven is. Ik heb dan ook een goede raad voor hem. Ga eens uitgebreid praten met de coach vooraleer je een contract tekent. Voor hem is dat heel belangrijk."

Romelu Lukaku is nog niet klaar voor de absolute top

Jan Ceulemans

"Ik vind dat Lukaku zijn plaats heeft in de Premier League", besluit Ceulemans. "Al zou ook het Duitse voetbal bij hem passen. Hard werken, veel lopen, agressief spel in de duels,..."

"Maar hij is nog niet klaar voor de absolute top. Maar dat is niet erg, hé. Hij is pas tweeëntwintig jaar. Niet veel spelers van die leeftijd hebben zijn status al bereikt. Ik wil hem naar een hoogaangeschreven subtopper zien gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties