"Er kunnen nog zeven clubs kampioen worden in de Premier League"

Maarten Pottie
| 2 reacties
"Er kunnen nog zeven clubs kampioen worden in de Premier League"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de manager van Tottenham, Mauricio Pochettino, maken nog zeven clubs kans op de titel in de Premier League. Hij vindt dat iedereen meedoet voor de eindoverwinning zolang het mathematisch mogelijk is.

"We strijden niet alleen tegen Leicester City", aldus Pochettino in een gesprek met Sky Sports. Volgens hem zijn buiten Leicester City en zijn eigen Tottenham ook Arsenal, Manchester City, Manchester United, West Ham United en Southampton nog altijd titelkandidaten.

Nog veel punten

"Er komen nog zeven wedstrijden aan, dus het gaat nog om veel punten. Ik probeer hiermee niet politiek correct over te komen. Ik ben gewoon realistisch, in het voetbal kan veel gebeuren", aldus Pochettino. "We staan er goed voor. Dus moeten we ons niet vergelijken met de andere clubs, maar naar onszelf kijken."

Tottenham heeft momenteel vijf punten minder dan koploper Leicester City. De laatste keer dat de club van de Argentijnse manager de titel binnen haalde was in 1961. Tottenham Hotspur gaat zaterdagavond op bezoek bij Liverpool. Leicester City ontvangt de dag erna Southampton.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties