Losada kon niet lachen met zijn wissel, Beerschot-coach reageert: "Ik trek het me niet aan als achtduizend mensen het anders zien"

Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 16 reacties
Losada kon niet lachen met zijn wissel, Beerschot-coach reageert: "Ik trek het me niet aan als achtduizend mensen het anders zien"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk kwam gisteren niet verder dan een 1-1-gelijkspel tegen KFC Oosterzonen. Daardoor lijkt de titel verder weg dan ooit voor de paarshemden. De fans vroegen alleszins de kop van Dennis van Wijk.

KFCO Beerschot-Wilrijk trakteerde Urbain Spaenhoven op zijn C4, maar de resultaten onder Dennis van Wijk zijn allesbehalve beter. Ook de fans keren zich stilaan tegen de Nederlandse coach.

Zo begreep het Kiel niet dat van Wijk Hernan Losada - toch sterkhouder én voortrekker - naar de kant haalde. "Hernan pakte een onnodige gele kaart, maar eigenlijk had hij vlak daarvoor ook al geel moeten krijgen."

"In de tweede helft was hij fysiek uitgespeeld. Maar ik zou hem niet gewisseld hebben als ik op voorhand had geweten dat Oosterzonen met z'n tienen zou komen te staan."

Van Wijk trekt zich dan ook niets aan van de kritiek. "Ik neem beslissingen en trek er me niets van aan als achtduizend mensen het anders zien. Dat hoort nu eenmaal bij deze job", vertelt hij op de webstek van de Mannekens.

Ik neem beslissingen en trek er me niets van aan als achtduizend mensen het anders zien

Dennis van Wijk

"Hernan wil blijkbaar ook trainer worden. Ik heb hem al laten weten dat een speler nooit zo teleurgesteld kan zijn als een trainer. En dan wordt er op je geschoten als het tegenvalt. Maar ook dat hoort bij de job."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties