Seizoensrevelatie Engeland hoeft zich geen zorgen te maken over coach: "Hopelijk nog zes of zeven jaar"

Sean Raab
| 0 reacties
Seizoensrevelatie Engeland hoeft zich geen zorgen te maken over coach: "Hopelijk nog zes of zeven jaar"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Italiaanse oefenmeester is razend populair. Zijn Leicester City staat op een onvoorstelbare eerste plaats in de Premier League. Veel clubs hebben interesse om de trainer weg te kapen bij The Foxes. Ranieri himself reageert met stijl.

Claudio Ranieri is al bij vele topclubs coach geweest. Voordat hij bij Leicester aan het roer kwam, was hij trainer bij onder meer Chelsea, Juventus, Atlético Madrid en Inter Milan. Leicester staat zeven punten los van tweede plaats Tottenham Hotspur en is met nog maar vijf wedstrijden te gaan de titelfavoriet.

Op pensioen bij Leicester

Andere clubs komen nu uiteraard hun interesse tonen voor de man die The Foxes zo heeft laten presteren. Antonio Conte verlaat na het EK de nationale ploeg van Italië en Ranieri zou een perfecte opvolger kunnen zijn. Maar het heeft echter geen zin om aan te kloppen bij de succestrainer van Leicester City.

"Ik denk dat Leicester mijn laatste station is", aldus de loyale Italiaan. "Ik ben hier gelukkig en denk aan niets anders. Ik hoop dat ze me een lang contract geven. En dan beëindig ik hier over zes of zeven jaar mijn carrière."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties