Pep Guardiola: "Het spijt me, Ronaldo"

Pieter De Clerck
| 7 reacties
Pep Guardiola: "Het spijt me, Ronaldo"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München flikkerde Benfica uit het kampioenenbal en stoot door naar de halve finales. De Portugese wereldster Ronaldo had liever Benfica teruggezien in de volgende ronde.

Het is al de zevende opeenvolgende keer dat Bayern-coach Guardiola de halve finale van de Champions League bereikt. De Catalaan begon dan ook goedgeluimd aan de persconferentie na de wedstrijd. "Ik weet dat Ronaldo liever tegen Benfica had kunnen spelen in de halve finale. Het spijt me dan ook dat ik hem die kans ontneem", grapt de toekomstige oefenmeester van Manchester City.

De finale bereiken is het allerbelangrijkste

-Pep Guardiola

En ook City zit bij de laatste vier overlevenden in de Champions League. Pep is zich ervan bewust dat het vreemd zou zijn, mocht hij straks tegen zijn toekomstige broodheer uitkomen, maar ligt er niet van wakker. "Het belangrijkste is dat we de finale bereiken, los van onze tegenstander in de volgende ronde."

Vrijdagmiddag weten we welke ploegen het tegen elkaar opnemen in de halve finales van de Champions League. De heenwedstrijden staan op de agenda voor 26 en 27 april. Duid alvast aan!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties