Van 5 naar 9000 euro dankzij 39 Europese goals

Redactie
| 1 reacties
Van 5 naar 9000 euro dankzij 39 Europese goals
Foto: © photonews

Het gesternte lijkt de Unibet-spelers ook dit seizoen wel bijzonder goed gezind. Door een aantal erg goede bets slaagde een man erin om ongeveer 5 euro om te zetten in bijna 9000 euro.

Een speler op Unibet heeft veel overgehouden aan diverse juiste voorspellingen van afgelopen weekend. De man zette met een combinatieweddenschap €5,4 om in een bedrag van maar liefst 8970 euro.

Deze beste man mag gerust een kenner worden genoemd. De competities van de meeste Europese topcompetities kennen voor hem geen geheimen, al had hij wel wat geluk.

8900 euro!

Ingrediënt 1 van een combinatieweddenschap die totale odds van maar liefst 1674 oplevert: een aantal verrassende keuzes. Deze speler koos er voor om in te zetten op doelpuntenfestivals. Overal koos hij voor een aantal doelpunten, in totaal liep dat bij 11 weddenschappen goed.

Het tweede ingrediënt in dit recept voor ongekend wedsucces was de plotwending bij het duel tussen Toulouse en Stade Rennes in de Franse Ligue 1. Hier had de wedder van tevoren Rennes als winnaar aangewezen, maar nu bleek zijn keuze voor de underdog niet goed uit te pakken.

Na het verstrijken van de officiële speeltijd koesterde Toulouse namelijk een 1-0 voorsprong. Maar, in blessuretijd geschiedde een klein wonder, toen Rennes via Ousmane Dembèlé en Kamil Grosicki alsnog een 1-2 eindstand op het scorebord zette.

Durft u dit weekend ook eens een soortgelijke gok op te zetten op wat wedstrijden, om de passie van het spel? Waag gerust je kans. U krijgt bij ons 60 euro gratis bonus als u via ons inschrijft.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties