Knotsgekke eindfase in het Ligue 1-duel tussen Ajaccio en Lille

Jaap Vreeke
| 0 reacties
Knotsgekke eindfase in het Ligue 1-duel tussen Ajaccio en Lille
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Ligue 1 wist PSG al te imponeren met een klinkende 6-0 overwinning op Caen. Tussen Ajaccio en Lille werd een zinderend duel gespeeld.

Bordeaux - Angers: 1-3

Ismael Traore pakte al vroeg in de wedstrijd rood voor Angers, maar in de tweede helft wist die ploeg toch op voorsprong te komen dankzij Cheikh Ndoye en Mohamed Yattara.

Voor de thuisploeg kon Diego Rolan er nog 1-2 van maken. De punten gingen toch naar Angers nadat Gregory Bourillon vlak voor tijd de 1-3 liet optekenen.

GFC Ajaccio - Lille: 2-4

De bezoekers kwamen al vroeg op voorsprong dankzij Sofiane Boufal. Vlak voor de rust wist Ajaccio-speler Gregory Pujol er 1-1 van te maken. In de 67e minuut mocht Filippi van Ajaccio gaan douchen na zijn tweede gele kaart, dat luidde een knotsgekke eindfase in.

Boufal dacht de wedstrijd te beslissen door twee keer te scoren, maar Toure bracht de spanning terug met de 2-3. Uiteindelijk zorgde een eigen doelpunt van Pablo Martinez voor de eindstand.

Lorient - Toulouse: 1-1

Ben Yedder dacht vlak na rust de wedstrijd te bepalen met de 0-1 maar in de laatste minuut kwam Lorient toch nog op gelijke hoogte dankzij Zargo Toure.

SC Bastia - Saint-Etienne: 0-1

Pas in de 75e minuut wist Nolan Roux de ban te breken en de 0-1 op het scorebord te zetten.

Troyes - Reims: 2-1

De thuisploeg kwam op een comfortabele 2-0 voorsprong dankzij een doelpunt van Fabien Camus en een penalty van Benjamin Nivet. Vlak na de 2-0 deed Thievy Bifouma iets terug, maar het mocht niet baten 2-1.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties