Rode Duivel treft voor het eerst in twee maanden raak: "Het belangrijkste hebben we niet"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Rode Duivel treft voor het eerst in twee maanden raak: "Het belangrijkste hebben we niet"
Foto: © Photonews

Liverpool kreeg zondag een pijnlijke opdoffer te verwerken en ging met 3-1 de boot in bij Swansea City. Er was wel een lichtpuntje bij The Reds: Christian Benteke kon eindelijk nog eens scoren in de Premier League.

Het was al van begin maart geleden dat Benteke nog raak schoot in de Engelse competitie. "Dit was een heel moeilijke dag voor ons", zegt Benteke op de webstek van zijn team. "We verdienden niet om met 3-1 te verliezen. Het begin was moeilijk, maar in de tweede helft liep het allemaal veel beter."

"Toen we terugkwamen tot 2-1, voelden we dat er nog iets mogelijk was. Maar de 3-1 gaf ons de doodsteek", aldus de Rode Duivel, die wel blij was met zijn doelpunt. "Ik ben natuurlijk blij dat ik nog eens kon scoren. Maar het belangrijkste blijven de drie punten en die hebben we niet."

Halve finale tegen Villareal

"Ik voel me momenteel goed en ik zal hard blijven werken en vechten tot het einde", zegt de aanvaller strijdvaardig. "Iedereen kijkt nu al uit naar het duel tegen Villareal. We zullen scherp staan en heel gefocust zijn voor deze belangrijke wedstrijd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties