VIDEO'S: Zó ging het er in Leicester aan toe bij het laatste fluitsignaal, hallucinant!
Sean Raab
| 0 reacties

Bekijk hoe de spelers en fans van Leicester City uit hun dak gingen bij het laatste fluitsignaal

VIDEO'S: Zó ging het er in Leicester aan toe bij het laatste fluitsignaal, hallucinant!
Foto: © Photonews

Het is gebeurd! Leicester City mag zich voor het eerst in zijn geschiedenis kronen tot kampioen van de Premier League. Tottenham kon niet winnen van Chelsea en kan Leicester dus niet meer inhalen. Hallucinante beelden bij de spelers en de supporters toen het laatste fluitsignaal klonk.

De spelers van Leicester keken allemaal samen naar de wedstrijd van Chelsea tegen Tottenham in de keuken van topschutter Jamie Vardy. Linkervleugelverdediger Christian Fuchs filmde het moment toen het laatste fluitsignaal klonk, bekijk hier de geweldige beelden:

Aanvoerder Wes Morgan kon het niet geloven en vierde het moment op de keukenvloer. Iets grappiger ga je vandaag niet zien!

De supporters van Leicester City gingen uit hun dak. In café's door heel de east midlands werd de titel uitzinnig gevierd.

Rode Duivel Eden Hazard zorgde voor de gelijkmaker tegen Tottenham, het doelpunt dat Leicester de titel schonk. Wij hebben zo het gevoel dat 'Eden' een populaire naam wordt bij pasgeborenen in Leicester.

Kan Leicester City het volgend jaar nog eens of halen ze de top zeven niet eens? Laat je mening horen in de reacties!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Voetbalkrant.com

Al meer dan 21820 voetbalfans gingen je voor!

Met de Voetbalkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste voetbalnieuws van jouw favoriete competities, ploegen of spelers per mail.

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties