VIDEO: Januzaj plat op de grond, levenslange ban voor daders

VIDEO: Januzaj plat op de grond, levenslange ban voor daders
Foto: © photonews

De spelers van Manchester United kregen gisterenavond het één en ander te verduren bij hun aankomst aan het stadion van West Ham. De spelersbus werd bekogeld met vanalles en nog wat. West Ham heeft al zware straffen aangekondigd voor de eigen fans.

De club wil immers de verantwoordelijken een levenslange schorsing opleggen. In bovenstaande video is te zien hoe de spelers van United wegduiken. Op de grond ziet u Adnan Januzaj liggen. Jesse Lingard daarentegen is blijkbaar meer gewoon en die kon er nog mee lachen.

Voor West Ham een serieuze domper, want het was de laatste wedstrijd ooit in het legendarische Upton Park. Na 112 jaar verhuizen ze immers. Aan de ingang hadden zich duizenden fans verzameld, maar toen de spelersbus aankwam, ontaardde het.

“99 procent van onze fans gedroeg zich voorbeeldig", aldus West Ham op de clubwebsite. "Wat sommigen aanrichtten, was onaanvaardbaar, we gaan met de politie samenwerken om de verantwoordelijken te identificeren en hen een levenslange ban op te leggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties